Contact

Problemen? Contacteer ons via het contactformulier

Ondervind je technische problemen met een van de applicaties (ESF-archief, ESF-applicatie, Platos of tijdsregistratie-applicatie)? Neem dan eerste een kijkje in de thematische FAQ voor je Europa WSE Support contacteert.

Staat jouw vraag niet tussen de opties? Neem dan contact op via het contactformulier.

Let op: gebruik enkel het contactformulier om een antwoord te krijgen op jouw probleem. Zo komt jouw probleem zeker bij de juiste persoon terecht. Technische problemen met applicaties die rechtstreeks binnenkomen via onze mailbox worden niet beantwoord.

Meld discriminatie of seksuele intimidatie

Het Vlaams Mensenrechteninstituut beschermt alle mensenrechten. Ben je slachtoffer van discriminatie of seksuele intimidatie? Maak een melding via hun website.

Meld een algemene klacht

Ben je niet tevreden over onze werking of ben je het niet eens met een beslissing in uw dossier, probeer dan in eerste instantie met uw dossierbehandelaar of de desbetreffende dienst tot een oplossing te komen.

Kreeg je na contact met de dienst geen bevredigende oplossing dan kan je een klacht indienen via het meldpunt klachten Departement Werk en Sociale Economie

Iets opgemerkt op de website? Stuur ons een e-mail

Heb je iets opgemerkt op de website dat je graag wilt melden of heb je een communicatievraag voor de communicatiedienst van Europa WSE? Dan kan je contact met ons opnemen via het e-mailadres europawse@vlaanderen.be.

Let op: problemen over jouw dossier of de applicaties worden niet beantwoord via dit e-mailadres. Gebruik daarvoor het contactformulier hierboven.