Infosessie & Partnerschapsvormingsactiviteit Inclusieve Werkvloeren

Op 21 september 2023 organiseert EuropaWSE een informatie- en speed datesessie in het kader van de te lanceren oproep 'Inclusieve Werkvloeren'.

Wat?

  • We gaan van start met een broodjeslunch en kans tot netwerken.
  • Je krijgt de nodige informatie mee over onze oproep 'Inclusieve Werkvloeren'.
  • We sluiten af met een sessie 'Speed Dating', zo kunnen we samen de basis leggen voor de partnerschapsvorming 'Inclusieve Werkvloeren'.

Waar?

  • Lunch: Binnentuin - Herman Teirlinckgebouw
  • Infosessie & Speed Date: Zaal Toots Thielemans - Herman Teirlinckgebouw

Facilitatie Partnerschapsvorming

Europa WSE faciliteert in het kader van oproep “Partnerschappen Inclusieve Werkvloeren” de zoektocht naar mogelijke partnerschappen in het Vlaams gewest die antwoorden kunnen bieden op de structurele uitdagingen op de werkvloer rond instroom en retentie van kwetsbare profielen op de arbeidsmarkt. Europa WSE zal in het najaar van 2023 open sessies organiseren om spelers zichtbaar te maken en met elkaar te connecteren.

De werking van de partnerschappen inclusieve werkvloeren richt zich tot ondernemingen en hun werkvloeren (HR-diensten, leidinggevenden, middle-management, teams, medewerkers,  .. ) met een focus op KMO’s. De dienstverlening moet reguliere ondernemingen heel concreet en praktijkgericht ondersteunen met het introduceren en versterken van die processen op de werkvloer die een impact hebben op de duurzame tewerkstelling van meer kwetsbare groepen. Hierdoor dienen de partnerschappen te bestaan uit actoren die over verschillende rollen en expertise beschikken en die samen bijdragen aan de doelstellingen van de werking beschreven in de oproep “Partnerschappen Inclusieve Werkvloeren”.

Interesseformulier

Aan de hand van de antwoorden uit het interesseformulier dat u hieronder kan invullen, zullen we organisaties met elkaar in contact laten komen en verbinden. Geïnteresseerde actoren gaan daarna zelf aan de slag met de vorming van hun partnerschap voor indiening. Mogen we je vragen dit formulier voor ons in te vullen?

-

Tijdens de broodjeslunch krijg je de kans om met andere geïnteresseerden te netwerken.

Deze zal doorgaan in de Binnentuin van het Herman Teirlinckgebouw.

-

De medewerkers van Europa WSE geven je het kader van deze oproep mee alsook alle praktische informatie.

Deze sessie zal doorgaan in de zaal 'Toots Thielemans' in het Herman Teirlinckgebouw.

-

We gaan samen interactief aan de slag om de basis te leggen voor de partnerschapsvorming.

Deze sessie zal doorgaan in de zaal 'Toots Thielemans' in het Herman Teirlinckgebouw.

De inschrijvingen zijn afgelopen.

Locatie
Herman Teirlinck - Zaal Toots Thielemans (01.43)Havenlaan 88 1000 Brussel
Datum
Deadline inschrijvingen