Blenders zoekt deelnemers voor kort opleidingstraject 'Regain Your Power'

Gepost op 09/09/2022

‘Regain Your Power’ is een kort opleidingstraject voor lang opgeleide vrouwen met migratieachtergrond, dat loopt over 3 voormiddagen. Dit onder begeleiding van Yasmina Fadli als deskundige coach.

Wat doen we exact?

We focussen op zelfbeeld, zelfreflectie en zelfwaardering en we versterken elkaar.
Op de derde sessie komen we tot een intrigerende introductie: een oefening waarin je op een authentieke manier je eigen kwaliteiten in een gesprek inbrengt. Dit is iets wat ons kan helpen in sollicitatiegesprekken maar ook in netwerking en in het verbinden met anderen.

Het worden drie super fijne momenten, die als het ware een duwtje in de rug geven tijdens de vaak niet evidente zoektocht naar werk.
Maar luister vooral naar wat Hayet, Chaimae en Mia Diana zelf vertellen over hun deelname. Bekijk ook een korte impressie van hoe de sessies in Turnhout er aan toe gingen.

Wanneer?

Brussel gaan door bij LEVL (Vooruitgangstraat 323, 1030 Brussel), op 8 september, 22 september en 6 oktober – telkens van 9u tot 13u.
De sessies zijn gratis, en inschrijven kan hier.

De sessies gaan door in het Nederlands en / of Engels (ook de tussentijdse digitale webinars die ter beschikking worden gesteld zijn beschikbaar in Nederlands of Engels).

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"5901","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"480","width":"480"}}]]