Doe mee aan DRIVE 2 en transformeer KMO's tot motiverende werkplekken

Gepost op 15/05/2024

Europa WSE lanceert een nieuwe raamovereenkomst en opvolger voor DRIVE: DRIVE 2. Wij zoeken HR-dienstverleners voor het begeleiden van KMO's bij het creëren van inspirerende werkomgevingen.

Wat houdt DRIVE 2 in?

DRIVE 2 draait om het transformeren van de werkomgeving binnen KMO's, waarbij de focus ligt op het creëren van een motiverende werkcultuur. Door middel van op maat gemaakte veranderingstrajecten worden KMO's begeleid om een werkomgeving te ontwikkelen die niet alleen de werkbaarheid verbetert, maar ook de autonome motivatie en het welzijn van hun medewerkers bevordert.

Deelnemende dienstverleners zijn toegewijd aan het leveren van HR-begeleiding die naadloos aansluit bij de behoeften van elke individuele KMO.

Ze engageren zich daarnaast tot een proces van continue kwaliteitsverbetering.

Hoe kan je deelnemen?

Voor meer informatie kan je de selectieleidraad raadplegen. Geïnteresseerde dienstverleners kunnen zich kandidaat stellen tot 17 juni voor 14uur via het e-procurement platform.

Alleen dienstverleners die zich nu inschrijven, krijgen de mogelijkheid om in de tweede fase effectief een offerte in te dienen.