Ontdek de nieuwe website van Europa WSE!

Gepost op 02/01/2023

New Year, new me. Die uitspraak durft al eens te vallen aan de feesttafels deze dagen. Of ze ook geregeld omgezet wordt in de praktijk laten we veiligheidshalve in het midden, maar onze afdeling Europa WSE sluit zich daar alleszins zeker bij aan. Na een druk najaar vol veranderingen zetten we het nieuwe jaar namelijk in met een gloednieuwe website

De nieuwe website is helemaal opgebouwd in de lijn van onze aangescherpte strategie, onze nieuwe teamwerking en opgefriste geuren en kleuren, met aandacht voor de leidende thema’s die in het Europese zevenjarenprogramma de toon voeren. Bezoekers krijgen niet enkel meer informatie over wie we zijn als afdeling, maar kunnen ook meer te weten komen over onze strategische domeinen via de thematische hubs. Daarnaast hebben we ook veel aandacht geschonken aan een duidelijke en klantgerichte navigatie, om zo de vindbaarheid van de artikels en pagina's te vergroten.

Hoewel we momenteel al best trots zijn op wat er staat, is er altijd ruimte voor verbetering. We blijven onze nieuwe website bijschaven en aanpassen, op basis van input van partners en collega's. Heb je iets opgemerkt dat je ons graag wilt laten weten? Neem dan zeker contact op met ons!