Switching Talent biedt unieke leerkansen

Gepost op 10/05/2023

Als werknemer word je voortdurend uitgedaagd je verder te professionaliseren en levenslang te blijven leren. Door in te zetten op competenties en talenten van mensen kunnen we als samenleving excelleren. Nochtans zijn de schoolbanken niet in alle gevallen de beste leerplek. Je blijft er soms hangen in theoretische kennis en artificiële oefeningen. 

Hier speelt het Europese project Switching Talent op in. Het biedt werknemers de kans om gedurende korte tijd ongeacht statuut / leeftijd / functie / … mee te lopen in een andere, nieuwe, prikkelende werkomgeving. Een unieke manier om je blik te verruimen, expertise te delen en nieuwe inzichten te verwerven. Leren op deze ervaringsgerichte manier garandeert een optimaal leereffect én vergroot motivatie en betrokkenheid.

Grijp je kans en meld je vandaag nog aan om ook een switch te wagen. Samen met jou verfijnen we je leervragen en gaan we op zoek naar een mooie match.

Meer info via info@switchingtalent.be of via www.switchingtalent.be.

Switching Talent is een Europees project en komt tot stand in samenwerking met Acerta Consult, Blenders vzw, Time4Society en VBJK/VCOK.

Laat je inspireren door je concullega's